Atskilliga utav paren upplevde en narhet at saken dar dom parats tillsamman med

Atskilliga utav paren upplevde en narhet at saken dar dom parats tillsamman med

Vem blir vi betuttade inom?

Man lat manniskor titta pa mannisko saso ombads exponera somlig kanslor. Studien fann att om en person tyckte sig fatta baksida av underben den andra manniskan kande odla upplevdes likasa nago hogre grad bruten attraktion.

Vi kanner namligen dragnin pro personer vi anse att vi begripe. Det finns nagon massor utav studier gallande dito tema, skada det innefatta att ick dra forut stora slutsatser.

Hane har till exempel sett att karlar (och kvinn) befinner sig attraherade utav manniskor tillsammans snarlika ansiktsdrag, men det innefatta ick kvinn mirake saken da mest fertila perioden i menscykeln. Enar dras kvinns till ansiktsdrag som avviker a deras egna.

Andra plugg visar att vi befinner sig attraherade utav personer tillsammans motsvarighet installnin ino skilda fragor sam likheter hur sa innefatt attityd samt varderingar kan ideligen traffas hos tv. Avensa ager dessutom plug visat att tandem ar jambordig va innefatt karaktar. Fenomenet att soka paritet befinner sig at samt med studerad samt bekraftad hos faglar.

Hypotesen om att “kaka soker maka”, att vi vill ha en partner saso liknar oss sjalva, anses besta bekraftad via plugg (och det finns otaliga itu det slaget). Vetenskapsma antaga att det age tillsammans overlevnad att gora emedan det kan tankas besta enklare att overleva ifall vi begriper varandra. Antagligen age fenomenet att producera https://kissbrides.com/sv/syriska-kvinnor/ med biologi, sa gott som tillsammans var sociala omgivnin. Hurda vara hjarnor fungerar spelar givetvis ocksa betydels. I enlighet me teorier inom neurovetenskap vill vara hjarnor minimera overraskningar.

Inom nago studie av Storbritannien fann man att befintliga tva befinner si mer jamstalld varandra i langd, amnesomsattnin, blodtryck samt inom speciell man BMI ann vad man kan forvanta ifall nagon foredr pro likn ick skulle foreligga. Andra plug ager visat att herre idelige letar en partner tillsamman dito utbildningsniva.

Andock inga regler inte med sidospar. Somlig studier stodjer att ALL soker nago karsk partner, oavsett saken da egna nivan fran sjalvsakerhet.Obs finns ja individuella skillnader och andra omraden darborta vi kan efterstrava avvikelse.

Hypotesen om att “kaka soker maka”, att vi vill aga en partner saso liknar oss sjalva, anses besta bekraftad igenom plugg.

Att beframja tilldragning

Undantagen att inova underben vi anser ar attraktivt hos andra inneha vetenskapsma tillika kikat villig forsavit denna kansla gar att uppegga fram. Inom en kand undersokning parade herre tillsammans studenter baserat pa varderingar och intressen, andock kar parade dessutom forbund par sasom tyckte olika i amnen som varenda viktiga forut dom och lat dem foreta ovningar som syftade mot att accelerera kanslan fran frandskap samt intimitet.

Inom studien sag karl att experimentet var lyckat. fristaende bruten forsavitt dom hade gemensamma varderingar eller ick.

En oforhappandes positivt utfall, forsavitt man foljt tillsammans i myllret itu dejtingprogram kungen dumbur. Darborta verkar det atminstone sagt marigt att skapa fram genuin emotioner emella personer. USA s stora dejtingflaggskepp Bachelor samt Bachelorette far likval stamplas sasom e misslyckande inom saken dar aspekten.

Skada forsavitt det stammer att det promenera att appellera fram kanslan itu samhorighet skulle nutida dejting igenom appar kunna finnas grymt lyckad, sa lange konversationerna saso pagar har sasom syfte att eskalera narheten.

?? Vi befinner si skild

Att vi ar odla skild ar hoppfullt, sta emeda konkurrerar vi icke genast om dit partners. Det ar nagon starkande insikt pro de stadd ino dejting-apparnas varld. Ta bara glimt villig vidden utav genmale ino den har traden.

Hursa lirar det ha betydels?

Ja, for om vetenskapen kan losa baksida av underben det no befinner si saso tillats oss att bliv alskande, okar oddsen sta dej och jag att patraffa riktig inom karleken, tillsamman teknikens avlastning!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *